BOOK APARTMENT

želite Ljetovati u Dubrovniku? 

Dobrodošli u apartmane Villa Erna - Dubrovnik  

Dubrovnik je idealno mjesto za provod godišnjeg odmora. To je grad bogate kulturne i povijesne baštine, netaknute prirode i čistog mora. Apartmani Villa Erna pravi su izbor za sve one koji svoj odmor žele provesti u miru i tišini. Udaljeni su od gužve i žamora, a ipak nedaleko od svih kulturnih i zabavnih događanja.

Stara jezgra grada Dubrovnika udaljena je 3 km do kojeg možete za 10 min stići čestim linijama javnog gradskog prijevoza.

Apartmani Villa Erna nalaze se u turističkom djelu Dubrovnika, udaljeni svega 500 metara od mora i plaža, restorana, hotela i caffe barova.


 Apartments Villa Erna nudi BESPLATAN WIFI

Svim gostima dostupan je bazen i oprema za uživanje na suncu. 
U prizemlju Ville Erne mini bar s caffe aparatom te prostorom za druženje 
Sve kuhinje su kompletno opremljene od štednjaka, hladnjaka, pećnice/mikrovalne pećnice, do ostalih suvremenih pomagala. 
Villa Erna svim svojim gostima osiguravaju parking mjesto ispred apartmana i u garažnom prostoru Villa Erne.

Villa Erna Apartments

Villa Erna posjeduje dvanaest apartmana. Od toga osam dvosobnih apartmana veličine 75 m2 za smještaj 4 do 6 osoba i četiri jednosobna apartmana veličine 40 m2 za smještaj 2 do 4 osobe.  

Stara jezgre grada

Svega 3 km od apartmana

U blizini plaža

Svega 500 m udaljena od apartmana

Smještaj

Pristupačan smještaj u centru grada 

 Uživajte u čistom moru, suncu kao i prekrasnom Dubrovniku koji iz godine u godinu privlači sve veći broj turista. 

Blizina dubrovačke zračne luke "Čilipi", kao i putničke brodske luke uvelike doprinosi odluci naših gostiju kad je u pitanju koji prijevoz izabrati do odredišta. Po dogovoru s Vama u mogućnosti smo osigurati prijevoz do apartmana.

Dvosobni apartmani

Apartman zauzima prostor od cca 75 m2, a sastoji se od dvije dvokrevetne spavaće sobe, dnevnog boravka s velikim balkonom, kuhinje, kompletno opremljene kupaone i dodatnog WC-a. Moguće je koristiti i dva pomoćna ležaja koji se nalaze u dnevnom boravku.
Apartman je opremljen kvalitetnim, modernim i elegantnim namještajem. Kompletno opremljena kuhinja sa trpezarijom prava je atrakcija za sve gurmane.
Od tehničkih pomagala u apartmanu, zateći ćete HI-FI, DVD, SAT TV, klima uređaje u svakoj prostoriji.
Ovaj luksuzni apartman može ugostiti 4 do 6 osoba


Jednosobni apartman

Apartman zauzima prostor od cca 40 m2, a sastoji se od jedne dvokrevetne spavaće sobe, dnevnog boravka s balkonom, kuhinje i kupaone. Moguće je koristiti i pomoćni ležaj koji se nalaze u dnevnom boravku. Apartman je opremljen kvalitetnim, modernim i elegantnim namještajem. Kompletno opremljena kuhinja sa trpezarijom prava je atrakcija za sve gurmane. Od tehničkih pomagala u apartmanu, zateći ćete HI-FI, DVD, SAT TV, klima uređaje u svakoj prostoriji.
Ovaj luksuzni apartman može ugostiti dvije do tri odrasle osobe ili dvije odrasle osobe i dvoje djece.


Luxury apartment

Apartman zauzima prostor od cca 155 m2, a sastoji se od dvije dvokrevetne spavaće sobe, dnevnog boravka s velikim balkonom, kuhinje, kompletno opremljene kupaone i dodatnog WC-a. Moguće je koristiti i dva pomoćna ležaja koji se nalaze u dnevnom boravku.
Apartman je opremljen kvalitetnim, modernim i elegantnim namještajem. Kompletno opremljena kuhinja sa trpezarijom prava je atrakcija za sve gurmane. Od tehničkih pomagala u apartmanu, zateći ćete HI-FI, DVD, SAT TV, klima uređaje u svakoj prostoriji.

Ovaj luksuzni apartman može ugostiti 4 do 6 osoba.

Kada je George Bernard Shaw posjetio Dubrovnik  1929, jednostavno se zaljubio u njega.

"Ako želiš vidjeti raj na zemlji, dođi u Dubrovnik"

Uživajte u suncu, moru i delicijama ovog lijepog kraja. 


Villa Erna Apartments - Dubrovnik

Vatroslava Lisinskog 35, 20000 Dubrovnik - Hrvatska

Mob ++385 98 859 795 


Lokacija 

Villa Erna nalazi se u centru turističkog djela Dubrovnika udaljena 500 m od poznate plaže Copacabana. Uvala Lapad poznata je po brojnim hotelima, restaurantima, caffe barovima, pizzeriama, kao i svim uslužnim servisima, od banake, pošte do salona za uljepšavanje,trgovačkog centra, sportskih sadržaja, itd. Izuzetna ljepota prirode i duge šetnice uz more daju posebnu čar što izuzetno cijene svi ljubitelji prirode. Autobusna stanica javnog gradskog prevoza je u neposrednoj blizini Villa Erne te čestim i redovnim linijama povezuju staru jezgru grada.  

Contact us